Ja tenim 5 vaques a Kuwonku

Ahir, 12 de maig de 2015, va ser un gran dia per Kuwonku. Gràcies a la gran capacitat de negociació d’en Pere, la Roser i en Madi, ja podem dir que la cooperativa ha ampliat el seu bestiar, comptem amb 5 vaques!!!

La Roser ens envia un missatge on explica:

«Ha sigut ceremonial. Primer negociar -que ja sabeu que aquí el temps no passa-, després pagar. Llavors l’amo de les vaques ha posat 5 dalassis sobre la taula, i nosaltres 5 més, que s’han repartit entre la gent que hi havia aquí ajudant. Més tard, hem resat tots junts a Alà i ens hem saludat entre tots molt contents. La negociació ha estat dura però l’experiència inoblidable».

El projecte de les vaques s’està financiant gràcies al grup de treball de Sant Cugat, format per Anna Renalias, Laura Bayle, Mònica Vilalta, Carme Garcia, Xavier Bayle, Sergi Capellas, Marta Ballús i Júls Benedicto.

De moment han estat venent les samarretes de «Domandin domandin», moneders solidaris i varen muntar tres paradetes de roses el dia de Sant Jordi. Ara estan preparant el concert benèfic de la mà d’Ignasi Cambra, que es celebrarà el proper 13 de juny a Sant Cugat (recordeu reservar les vostres entrades enviant un mail a info@ongkuwonku.com).

Sens dubte aquest és un pas important pel poble de Kuwonku i per tota la gent que està treballant molt dur per la ONG.

IMG_8099 IMG_8100 IMG_8101 IMG_8102

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *