Vols ajudar?

Per dur a terme tots els projectes que tenim planificats, necessitem sempre de la col·laboració, ja sigui puntual o recurrent, dels amics, amigues i simpatitzants de l’associació. És per això que a continuació us proposem diferents maneres que teniu de col·laborar amb nosaltres, per fer que dia a dia els habitant de Kuwonku visquin en millors condicions.

Fes una donació

Vols posar el teu granet de sorra perquè tots aquests projectes es puguin fer realitat? Pots fer-ho des d’aquí mateix, en menys de 5 minuts hauràs acabat i el poble de Kuwonku t’estarà eternament agraït!

FER UNA DONACIÓ

Fes-te soci

Els socis són fonamentals pel bon funcionament de la ONG. Necessitem aportacions periòdiques amb les que poguem comptar per realitzar els projectes actuals i sobretot planificar-ne de futurs. Només amb 8€ mensuals ja pots ajudar moltíssim!

FER-SE SOCI/A

Fes les maletes

Si estàs interessat/da en venir a Kuwonku i donar un cop de mà en primera persona, no ho dubtis: posa’t en contacte amb nosaltres a través del formulari següent i ens posarem en contacte amb tu de seguida per explicar-te com fer-ho!

COOPERANTS