En Joan Carreras ensenya als mecànics de Kuwonku

Ja tornem ser a Kuwonku. La tristesa ens ha envait en sentir l’absència d’un ser estimat, en Dauda.

Hem arribat amb companyia d’en Roger, metge col·laborador a Kuwonku de l’Associació Jatakendeya i també ha vingut en Joan Carreras, mecànic d’Agricola Tordera: tant ell com la seva empresa no ens deixen mai de banda col·laborant amb moltes de les nostrea necessitats mecàniques.

En Joan tenia previst venir el passat febrer, pero per causes que no venen al cas, no va poder venir. En Dauda l’esperava amb molta il·lusió, tenia ganes d’apendre més de mecànica, tenia ganes d’apendre dels TUBABS (els blancs). Va quedar decepcionat quan va saber que en Joan no podia venir, però esperaba esperançat aquesta vinguda, tant ell com els seus nois alumnes de mecànica que són per aquí.

En Joan ha arribat, pero en Dauda no hi és.

La vida segueix i els nois s’ho han près amb ganes. En Joan, molt bon professional i bon professor, ens arrecla la maquinària espatllada tot ensenyant als nois com ho han de fer. Ara falta una corretja… ara un tornillo especial… però en Joan se les enginya per tirar endebant.

Hem d’agraïr a tots els col·laboradors que ja sigui amb la feina que es fa a casa nostre, amb aportacions econòmiques, o amb la feina que es fa aquí, estan ajudant a que això tiri, i força bé.

Roser – Maig 2015

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *